• In liefdevolle herinnering

Dankbetuigingen

Rondom het overlijden en tijdens de uitvaart heeft u misschien niet iedereen kunnen bedanken voor hun medeleven. Dat kunt u alsnog doen met een dankbetuiging.

Een dankbetuiging wordt veelal vanuit de directe kring van nabestaanden verstuurd aan overige familieleden en belangstellenden. Zo laat u weten dat u het fijn vond dat familie en vrienden hun betrokkenheid hebben betoond rondom het overlijden en bij de uitvaart.

Om u een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben wij een brochure gemaakt met diverse tekst- en opmaakvoorbeelden voor bedankkaartjes en advertenties. Deze brochure kunt u onderaan de pagina doorbladeren. Uiteraard betreffen dit slechts voorbeelden. De mogelijkheden op het gebied van eigen ontwerp/tekst zijn eindeloos groot. U kunt kiezen voor een dubbel of enkel bedankkaartje, bijpassend bij de rouwkaart. Of dat u het kaartje voorziet van een mooie foto of eigen afbeelding.

Wanneer u niet iedereen een dankbetuiging stuurt, is het ook mogelijk om een dankadvertentie in een krant van uw keuze te plaatsen. 

Wilt u dankbetuigingen bestellen of een dankadvertentie plaatsen? 

Voor het bestellen van dankbetuigingen hanteren wij een bestelformulier. Het bestelformulier kunt u hier downloaden en per e-mail sturen naar uw uitvaartverzorging en/of Drukkerij BorBo. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor de verdere afhandeling. U ontvangt altijd eerst een digitale zetproef. Wanneer deze akkoord is bevonden, worden de kaartjes vervaardigd. 

Voor dankbetuigingen hanteren wij een verwerkingstijd van max. 2 werkdagen en een levertijd van max. 5 werkdagen, na akkoord zetproef. Een dankadvertentie dient 2 werkdagen voor plaatsing ingeleverd te zijn.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ons rouw-assortiment:

Brochure ‘Dankbetuigingen’