• In liefdevolle herinnering

Rouwdrukwerk

Drukkerij BorBo heeft een geheel eigen assortiment rouwdrukwerk samengesteld en ontworpen. Ons assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 50 rouwbrieven, aangevuld met een grote collectie digitale rouwkaarten.

Onze rouwcollectie wordt gepresenteerd in 2 boeken, genaamd ’Traditioneel’ en ’Inspiratie’.
Deze boeken kunnen onderaan de pagina worden doorgebladerd.

Collectie ’Traditioneel’

In de collectie Traditioneel vind u ons assortiment rouwbrieven (ook wel rouwcirculaires genoemd). Deze worden allemaal op de voorzijde ingedrukt. De collectie Traditioneel is aangevuld met enkele ’kleine’ rouwkaarten, want niet iedereen wenst een grote (A5) rouwkaart. In deze collectie vindt u ook ons assortiment Oud Hollands papier. Alle modellen in het boek zijn voorzien van voorbeeldteksten in diverse lettertypes, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken. Heeft u zelf wensen naar aanleiding van het bekijken van deze collectie; vraag gerust naar de mogelijkheden.

Collectie ‘Inspiratie’

De Inspiratie collectie is een boek vol inspiratie voor eigen ideeën, ontworpen en samengesteld door de vormgevers van drukkerij BorBo. Dit boek bevat rouwkaarten in 3 formaten (A5 staand, A5 liggend en vierkant), aangevuld met een kleine Kindercollectie. Wij willen met deze collectie laten zien dat er veel mogelijk is met een foto, het hoeft niet allemaal zo standaard te zijn. Alle beelden kunnen wij onderling wisselen omdat alles op maat gemaakt wordt. Dus ook beeldmateriaal uit de collectie Traditioneel kunnen worden verwerkt in de ontwerpen uit de Inspiratie collectie (én andersom).

Verwerken eigen beeldmateriaal

Wanneer u zelf beschikt over eigen beeldmateriaal, dan kunt u zich laten inspireren door beide collecties. Zowel de Inspiratie collectie als de Traditionele collectie kunnen worden gebruikt als basisidee voor uw rouwkaart. Door beide collecties te bekijken heeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Wij geven u een indruk hoe wij uw beeldmateriaal zouden kunnen verwerken; als rouwbrief, kleine rouwkaart, A5-kaart of juist een vierkante kaart. Vervolgens kiest u een voorbeeldontwerp wat u aanspreekt. Het is de taak en ervaring van onze vormgevers om uw beeldmateriaal te verwerken in het door u gekozen ontwerp en deze verder naar wens voor u aan te passen.

Bij elke rouwbrief of -kaart kunnen wij ook bijpassende enveloppen, dankbetuigingen, uitnodigingskaartjes voor broodmaaltijd/koffietafel en (kaften voor) uitvaartboekjes leveren.

Ons rouw-assortiment:

  • rouwcirculaires
  • rouwkaarten
  • rouwadvertenties
  • uitvaartboekjes
  • uitvaartprogramma’s
  • dankbetuigingen
  • bidprentjes

Rouwcollectie ’Traditioneel’

Rouwcollectie ’Inspiratie’

© Copyright 2016 - BorBo | Bovenkarspel