• Spandoeken

Subb4 spandoeken

Tegenwoordig zijn spandoeken aan een wanden en gevels een bekend fenomeen. Het is een relatief goedkope manier om reclame te maken. Daarnaast is het zeer geschikt voor  grote oppervlaktes. De Subb4 wandframes met spandoek zijn tot op de mm nauwkeurig te produceren.

Spandoek wandframes

De Subb4 spandoeken met wandframes worden gemaakt van hoogwaardig aluminium buizen. Er zijn twee manieren om het doek te spannen in het frames. U kunt kiezen voor de standaard elastieken waardoor er circa 10 cm ruimte tussen het doek en het buizenframe ontstaat. Ook zijn er speciale korte elastieken waardoor het doek strak tegen de buizen aan komt te zitten. Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 100 x 100 cm tot 1200 x 1200 cm. Informeer bij uw dealer voor een compleet overzicht van alle formaten.

Spandoek staande frames

Naast de aluminium frames die aan gevels bevestigd worden, zijn er tegenwoordig ook steeds meer zelfstandig staande frames te zien in het Nederlandse landschap. De toepassingen voor deze frames zijn oneindig, tijdens bouwwerkzaamheden of ter aankondiging van openingen. U heeft slechts een paar vierkante meter open grond nodig om deze blikvanger te plaatsen!

Canvasdoeken

Roll-up banners

Spandoeken

Vlaggen