Serie Seasons

Met de serie Seasons hebben wij de sfeer van nevelige lenteochtenden willen verbeelden. Een sfeer die uitnodigt tot overdenking en tegelijkertijd een belofte in zich draagt. Zuivere beelden die veel mensen aanspreken.

’Seasons’ bestaat uit zeven inspirerende rouwbrieven (en dubbele dankbetuigingen): Rozen, Tulpenveld, Lelie, Magnolia, Twijg, Esdoorn en Regenboog.

Klik hier voor de brochure ’Seasons’ (pdf-bestand).
Uitgebreid assortiment condoléancebladen

Gezien de grote behoefte aan diversiteit leveren wij een bijzonder breed assortiment condoléancebladen. Het assortiment bestaat uit maar liefst 24 verschillende condoléancebladen met een eigentijdse vormgeving. De condobladen zijn bijzonder scherp geprijsd. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog ons ’Presentatieboek Condoléancebladen’ aan.
Meer keuze in condoléancemappen

BorBo Exclusive beschikt over een zeer uitgebreide collectie condoléancemappen. Op dit moment telt de collectie 14 verschillende mappen. Iedere map biedt ruimte voor het tonen van de rouwbrief, het opbergen van documenten van de overledene en het plaatsen van uw visitekaartje. Het ringmechaniek (Ø 16 mm) kan ± 60 adresvellen aan. Verkrijgbaar vanaf vijf stuks.Speciaal voor kinderuitvaarten hebben wij ook uni-condoléancemappen in Lichtblauw en Roze. Deze mappen worden standaard geleverd met 50 bijpassende adresvellen. Verkrijgbaar per stuk.

Dit betekent voor u per direct: meer keus, meer kleuren en de mogelijkheid van exclusieve materialen. De kleuren van de mappen corresponderen met de kleuren van onze condoléancebladen. Mooi, stijlvol en...als altijd, aantrekkelijk geprijsd.

Wij sturen u graag een stalenfolder toe.

Liever geen grote voorraden? Kies voor het ’Familiepakket’

Wij denken graag met onze klanten mee en bieden daarom handzame hoeveelheden rouwdrukwerk voor de startende en kleinere uitvaartondernemer. Deze familiepakketten bestaan uit 100 stuks rouwdrukwerk van één familiegroep. Daarmee heeft u een compleet pakket (rouwbrief, dankbetuiging en enveloppen) van 100 stuks per item, voor een aantrekkelijke prijs. Deze pakketten zijn uitermate geschikt als aanvulling op het assortiment van uw drukker, maar ook ideaal bij voorbesprekingen.


Unieke collectie Oud Hollands

Onze uitgebreide collectie Oud Hollands is uniek in Nederland. De collectie is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het Oud Hollands is bestaat uit: rouwbrieven, dankbetuigingen (blanco) en bijpassende enveloppen. Vernieuwend, compleet en prettig geprijsd.
print deze pagina